Be a part of something bigger

Location Station

· 3 · 119
*

ronsed

  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Location Station
« on: April 16, 2021, 02:19:43 PM »
When I open "Location Station" I see the list of sample cities... I can edit that...

But how to remove them from the list?

*

Vince Wooll

  • *****
  • Posts: 18
  • Karma: +0/-0
  • Jomres' creator
    • View Profile
    • Jomres, the online booking engine for Joomla and Wordpress
Re: Location Station
« Reply #1 on: April 19, 2021, 11:33:32 AM »
The location station plugin lists those towns/cities that properties have already created, more info is here

http://www.jomres.net/manual/site-managers-guide-2/24-control-panel/portal-functionality/297-location-station-2

If you need support, please create a support ticket at https://tickets.jomres.net
I don't answer Personal Messages on this forum.

*

ronsed

  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Location Station
« Reply #2 on: April 19, 2021, 01:10:44 PM »
Thanks...

I just unpublished all the sample properties, so now only one location is available in the search area - which is good enough.